Pages

Wednesday, 9 May 2012

The Pregnancy - Part 4

Dah masuk ker part 4 pn..yana nak share pengalaman berpuasa semasa pregnant....klu ikutkan semangat yana nak sangat puasa penuh tapi apa kan daya still tertinggal lapan hari...memang tak cukup kuat lah...1st day puasa jer dah super lembik...siap muntah2 after berbuka..ishhhhhhh teruknya kan...hubby selalu tegur cakap yana ni manje sgt....Masa ni yana dalam 5 month pregnant....Masa pregnant ni yana asyik nak makan yang sedap jer....kalau x sedap confirm MUNTAH...

Ble involve ngan oil and gas seperti biasa bulan puasa banyaklah nak kena entertain client kan...puhhhhh dah ade high expectation dah ni...confirm makan sedap....Masa 1st majlis berbuka pose...mmg x enjoy langsung...buffet x menarik n tak sedap....huaaaaa kat situ jugak MUNTAH....1 week before raya...g buffet kt PJ Hilton...sebelum pergi mmg gembiralah sebab dah tau makanan banyak choice and blh tahan sedap....masuk jer waktu berbuka dah rase semacam..uweeeekkkkkkk x sedap jugak n MUNTAH...kah kah kah...

ohhhhh guys...this year my 1st time raya far away dari family kt perak...mak dah kata jgn pilih orang jauh...hah hamikkkkkk kau....persiapan raya ala kadar...tah sbb pregnant kot x rase nak shopping sangat....even excited nak raya as a wife tp tah.....MOOD ORANG MENGANDUNG YG ASYIK SWING SWING...

Last Episode ni...coz dah x sabar nak cerita my journey saat nak deliver my little daisy adielya arissa :)

Xo Xo

0 comments:

Post a Comment