Pages

Monday, 16 December 2013

SKINCERITY

Hai Readers,

Hari ni ambil masa time lunch untuk buat new entry.  Bosan lah nye menanti dokumen-dokumen dari En. Broker.....Yana rasa nak share pengalaman involve dengan SKINCERITY (New Business).  Macam mana boleh terjebak????Sendiri yang offer diri sebab memang minat dan boleh dikatakan over obsess terhadap kecantikan...Yana ni seorang yang mempunyai kulit muka bermasalah....jadi pantang dengar pasal product kecantikan mesti teruja...Kalau happy with the prodcut akan setia selamanya...kalau tak happy akan terus ku campak di dalam tong sampah.  So far Yana happy dengan SKINCERITY bukan sebab Yana involve dalam this bisnes nak puji melambung...tapi its really work on me...tiap kali naik pimples kat bahagian bawah dagu, besar-besar dan bengkak...within one week akan ok balik.....sangat bersyukur.....SKINCERITY sesuai untuk semua peringkat umur tak kira lelaki mahu pun perempuan...Nak try boleh la roger yana...Nak cari extra income pun boleh roger-roger....





Love 
Yana

0 comments:

Post a Comment